اهمیت طراحی سایت فروشگاهی چیست؟
تجارت الکترونیک یک تجارت جهانی است، فرقی نمی کند که کسب و کار کوچی داشته باشید یا کسب و کار بزرگی در هر صورت برای اینکه بتوانید از اینترنت درآمدزایی داشته باشید و از تمام مناطق جغرافیایی مشتری داشته باشید باید اقدام به راه اندازی و طراحی سایت فروشگاهی کنید. هدف طراحی وب سایت فروشگاهی تشویق بازدیدکنندگان به خرید با استفاده از رنگها، فونتها، تصاویر، متن و گرافیک صحیح است.
دلایل اینکه حتما باید اقدام به طراحی وب سایت فروشگاهی کنید:
امروزه تجارت الکترونیک با توجه به اینکه طرفداران زیادی دارد یک تجارت بزرگ است. با روی آوردن فروشگاههای خردهفروشی و کارآفرینان در سراسر جهان به فروشگاه های آنلاین به عنوان روشی برای دستیابی به بازارهای جدید نتایجی فوق العاده بدست می آید. در این قسمت می خواهیم شما را با مزایای طراحی سایت های فروشگاهی آشنا کنیم:
1. طراحی وب سایت فروشگاهی حرفه ای موجب ایجاد اعتماد به برند می شود:
طراحی وب سایت فروشگاهی حرفه ای که همه استانداردهای فروش اینترنتی را راعایت کرده باشد و طراحی عالی داشته باشد مطمئناً باعث اعتماد و تقویت قوی به برند شما می شود و همچنین شانس فروش محصول در حجم موثر با یک نام تجاری تجارت الکترونیک قابل اعتماد افزایش می یابد. طراحی وب سایت فروشگاهی ارزش زیادی دارد. با سرمایه گذاری اضافی شما بر روی طرح ها، بازگشت سرمایه شما را نیز بهبود می بخشد. با داشتن نماد اعتماد و نمادهای دیگر، اعتماد به برند شما در بازار بیشتر خواهد شد.
2. طراحی وبسایت فروشگاهی درامد شما از اینترنت را افزایش می دهد:
شما با فعالیت در محیط کسب و کار فیزیکی تان درامد محدوتری نسبت به راه اندازی و طراحی وبسایت فروشگاهی دارید. در واقع با طراحی وبسایت فروشگاهی می توانید از اینترنت درامد داشته باشید و درامدتان چند برابر باشد بخصوص اگر وب سایت شما بر پایه سئو راه اندازی شده باشد.
3. با طراحی وبسایت فروشگاهی فروش محصولات در سطح جهانی خواهید داشت:
فرصتی که محیط کسب و کار فیزیکی در اختیار شما قرار می دهد، به منطقه جغرافیایی که می توانید خدمات ارائه دهید محدود می شود، اما با طراحی وبسایت فروشگاهی، می توانید کالاها و خدمات خود را در سراسر جهان بفروشید.
4. طراحی سایت های فروشگاهی باعث افزایش نرخ تبدیل می شوند:
در راه اندازی و طراحی سایت های فروشگاهی خوب و استاندارد جایگاه هر عنصر در صفحه مشخص است و در دسترس کاربران قرار خواهد داشت تا مشتریان را جذب کند و باعث شود محصول مورد نظر خود را براحتی خریداری کنند. در طراحی سایت های فروشگاهی باید از رنگ گذاری های مناسب همراه با انواع مختلف دکمه های CTA (Call To Action) استفاده شود. با این نوع خلاقیت، نرخ تبدیل طراحی سایت های فروشگاهی شما قطعا بهبود خواهد یافت.
5. طراحی وب سایت های فروشگاهی باعث افزایش مشتریان و خرید از سایت می شود:
در صورتیکه طراحی وب سایت های فروشگاهی شما استاندارد باشد و رابط کاربری خوبی داشته باشد باعث می شود مشتری معمولی به مشتری وفادار تبدیل شود و در صورت نیاز دوباره و دوباره به سایت شما باز گردد و خرید کند. در ضمن مشتریان می توانند در هر موقعیت مکانی که هستند از سایت شما خرید کنند.
6. طراحی وبسایت های فروشگاهی باعث راحتی و سهولت استفاده برای کاربران با هدف خرید می شود:
برای برخی از افراد در جهان، به دلیل سهولت و راحتی خرید بعد از طراحی وبسایت های فروشگاهی به یکی از روش های ترجیحی خرید می کنند. زیرا آنها مجازند محصولات یا خدمات را در هر روز یا شب از خانه خود خریداری کنند. بهترین چیز در مورد طراحی وبسایت های فروشگاهی، خرید جایگزین هایی است که سریع، راحت و کاربرپسند با ظرفیت انتقال آنلاین هستند.
7. طراحی وبسایت های فروشگاهی باعث می شود تا مشتریان خود را بهتر درک کنید و محصولات بهتری به آنها ارائه کنید:
وقتی یک فروشگاه آنلاین را اداره می کنید، حتما به این نتیجه رسیدید که تبدیل کاربر به مشتری کار سختی است. در صورتیکه بدانید آنها به چه چیزهایی نیاز دارند و چرا به سایت شما مراجعه کرده اند بهتر می توانید آنها را راهنمایی کنید و محصولات بهتری به آنها ارائه کنید.
با راه اندازی طراحی سایت فروشگاهی، می توانید تمایلات خرید مشتریان خود را دنبال کنید. می توانید متوجه شوید آنها عموماً به چه محصولاتی علاقه دارند؟ چه زمانی خرید می کنند؟ چه چیزی آنها را تحریک به خرید می کند؟ از کل این اطلاعات می توان برای فروش کارآمدتر به مشتریان خود استفاده کرد.
8. با طراحی وبسایت فروشگاهی در هزینه های عملیاتی صرفه جویی می شود:
راه اندازی و طراحی وبسایت فروشگاهی می تواند پول بیشتری برای شما به ارمغان بیاورد. با یک سیستم مدیریت مبتنی بر وب خوب، می توانید مدیریت موجودی را به صورت خودکار انجام دهید و هزینه های مرتبط با آن را کاهش دهید. علاوه بر این، راه اندازی یک فروشگاه تجارت الکترونیک با هزینه های سربار یک فروشگاه واقعی همراه نیست. مزیت اضافی که از دستیابی به مشتریان بیشتر حاصل می شود، هزینه های راه اندازی اساسی را جبران می کند.
9. با سئو کردن بعد از طراحی سایت فروشگاهی تان می توانید در گوگل ظاهر شوید:
بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) یک بخش اساسی بعد از ایجاد یک وب سایت و موقعیت یابی و رتبه گیری کلمات کلیدی مربوطه در موتورهای جستجو است. وقتی سایت فروشگاهی شما سئو شود محصولات و خدماتتان در صفحات اول گوگل ظاهر می شود و افراد بیشتری شما را خواهند دید و درامدتان به مراتب افزایش می باید.
10. کاربران می توانند به اطلاعات زیادی دست یابند:
یکی از بهترین مزایای طراحی وبسایت های فروشگاهی برای مشتریان این است که می توانند اطلاعات عظیمی را دریافت کنند که در یک فروشگاه واقعی امکان پذیر نیست. همه ما متوجه هستیم که تجهیز کارمندان برای پاسخگویی به مشتریانی که در جستجوی اطلاعات در مورد محصولات مختلف هستند، بسیار سخت است. با این حال، وب سایت های تجارت الکترونیک اطلاعات اضافی را بدون هیچ زحمتی به مشتریان خود ارائه می دهند.
اصولی که بهتر است در طراحی وب سایت فروشگاهی رعایت شود:
برای افزایش درآمد اینترنتی، هنگام طراحی وب سایت فروشگاهی خود، 10 اصل زیر را در نظر داشته باشید:
-
طراحی وب سایت فروشگاهی باید با هدف کاربرپسند بودن (User-Friendliness) باشد:
سایت های تجارت الکترونیک باید به راحتی قابل پیمایش باشند. یکی از راههای رسیدن به این هدف، گروهبندی محصولات خود در دستههای خاص با منویی در بالا است که همه آن دستهها را نشان میدهد.
-
در طراحی وب سایت فروشگاهی هویت نام تجاری یا برند قابل نمایش باشد:
موقع طراحی وب سایت فروشگاهی اطمینان حاصل کنید که نام تجاری شما به طور برجسته در سراسر وب سایت نمایش داده می شود. رنگهایی را انتخاب کنید که نشاندهنده برند باشد و سبکی واضح برای محصولات خود تعیین کنید. برای تقویت رابطه قوی برند-مشتری، اطمینان حاصل کنید که تجربه برند در همه کانالها، چه آنلاین، چه در فروشگاه یا تلفن همراه، سازگار است.
-
در طراحی وب سایت فروشگاهی حس اعتماد و امنیت در مشتری حفظ شود:
طراحی وب سایت فروشگاهی در تصمیم گیری خریدارن تاثیر زیادی می گذارد. سایتی را انتخاب کنید که خریداران بتوانند به آن اعتماد کنند زیرا حریم خصوصی بسیار مهم است، یعنی اطمینان حاصل کنید که تراکنش ها امن هستند و اطلاعات شخصی محافظت می شود. اگر خریداران احساس کنند سایت شما قابل اعتماد نیست، از جای دیگری خرید می کنند. همچنین، درگاه پرداخت شما مستقیماً بر درآمد تأثیر می گذارد. مطمئن شوید که ایمن و مطمئن است.
-
در طراحی وب سایت فروشگاهی قابلیت جستجو پیاده سازی شود:
یک فیلد جستجو به وضوح قابل مشاهده باید همیشه در دسترس باشد. به این ترتیب، بازدیدکنندگان شما می توانند به سرعت آنچه را که به دنبال آن هستند، بدون نیاز به چندین بار پیمایش پیدا کنند. این ویژگی به ویژه برای کسانی که از قبل می دانند به چه محصولاتی علاقه دارند جذاب است.
-
در طراحی وبسایت فروشگاهی توضیحات محصول براحتی قابل مشاهده باشد:
توضیحات محصول در طراحی وبسایت فروشگاهی شما بسیار مهم است و می تواند تاثیر زیادی بر تصمیمات خرید داشته باشد. هرچه فونت ها، توضیحات، تصاویر و ویدیوها جذاب تر باشند، بازدیدکنندگان بهتر می توانند با نیازهای خرید خود ارتباط برقرار کنند. حتی اگر توضیحات محصول بخشی از طراحی وبسایت فروشگاهی نیست، توجه به آنها قطعاً می تواند ROI شما را در دراز مدت افزایش دهد.
-
طراحی وبسایت فروشگاهی دارای رابط کاربری خوبی باشد:
به طور معمول، در طراحی وبسایت فروشگاهی محتوای زیادی قرار می گیرد و باعث می شود تا بازدیدکنندگان از محصولات و اطلاعات مرتبط زیادی را بررسی کنند تا مشخص کنند به دنبال چه چیزی هستند. در اینصورت بهتر است در طراحی وبسایت فروشگاهی از طراحی فانتزی که محتوا را پوشش دهد زیاد استفاده نشود و تا حد امکان همه چیز ساده سازی شود. در عین سادگی وب سایت شما همچنان باید حرفه ای بودن را در برند و طراحی منعکس کند.
-
در طراحی وبسایت فروشگاهی دکمه های کال تو اکشن در جای درست قرار بگیرند:
با توجه به اینکه هدف نهایی طراحی وبسایت فروشگاهی شما جذب مشتری و درآمدزایی است، فراخوان ها یا دکمه های عملیاتی نقش حیاتی در آنجا دارند. CTAها را تا حد امکان کوتاه و واضح بنویسید تا با رفتار بازدیدکنندگان خود که برخی از آنها احتمالاً در حال مرور و تصمیم گیری سریع هستند، هماهنگ باشد. از فونت ها و رنگهای مناسب در آنها استفاده کنید تاب راحتی قابل نمایش باشند و کاربران روی آنها کلیک کنند.
-
در طراحی وبسایت فروشگاهی نظرات مشتریان پیگیری شود:
نظرات مشتریان یکی از اولین چیزهایی است که مردم قبل از تصمیم گیری برای خرید محصول به آن نگاه می کنند و انها را می خوانند. در طراحی وبسایت فروشگاهی اطمینان حاصل کنید که نظرات محصولات شما به راحتی قابل یافتن و پیگیری هستند. از آنجایی که مردم زمان زیادی را صرف خواندن آنها میکنند، برای مثال، با رتبهبندی ستارهدار، نمایش نظرات با فونتهای خوانا و ارائه امتیاز متوسط برای محصولات، آن را به یک کار لذتبخش تبدیل کنید.
-
طراحی وبسایت فروشگاهی بهتر است ریسپانسیو باشد:
اکثر کاربران از طریق موبایل و تبلت وارد وبسایت ها می شوند و خریدی انجام می دهند. همانطور که اجزای وب سایت در نسخه دسکتاپ براحتی قابل نمایش است، بهتر است به همان نسبت در صفحه مانیتورهای کوچکتر مانند تلفن همراه، تبلت و … نیز بخوبی قابل نمایش باشد. نسخه موبایلی طراحی وبسایت فروشگاهی باید همان تاثیری را که نسخه دسکتاپ آنها بر روی بازدیدکنندگان داشته باشد. بنابراین، حتما در طراحی وبسایت فروشگاهی خود توجه کافی به ریسپانسیو بودن داشته باشید.
-
در طراحی وب سایت فروشگاهی سرعت بهینه باشد:
وقتی کاربران وارد وبسایت شما شوند و با سرعت پایین آن مواجه شوند بلافاصله سایت را می بندند و وارد سایت رقبا می شوند. در نتیجه در طراحی وب سایت فروشگاهی به بهینه سازی سرعت توجه کنید.
نکاتی که بهتر است در طراحی وب سایت فروشگاهی رعایت شود.
در اینجا چند نکته برای کمک به شما در بهبود طراحی رابط کاربری در طراحی وب سایت فروشگاهی وجود دارد:
در طراحی وب سایت های فروشگاهی از سلسله مراتب بصری استفاده کنید:
مطمئن شوید که مهمترین محتوا در بالای صفحه ظاهر می شود، به خصوص در دستگاه های تلفن همراه این موضوع دارای اهمیت است. ممکن است لازم باشد فضای سفید را کاهش دهید تا موارد بیشتری را در بالای صفحه قرار دهید نه اینکه آنها را در زیر قرار دهید.
از طراحی وب سایت های فروشگاهی پیچیده خودداری کنید:
از اندازه فونت، رنگ و فرمت بیش از حد استفاده نکنید. اگر متن از نظر بصری بیش از حد پیچیده باشد، می تواند طاقت فرسا باشد یا شبیه یک تبلیغ باشد. اطمینان از تضاد واضح بین متن و پس زمینه برای اطمینان از واضح بودن محتوا مهم است.
در طراحی وب سایت های فروشگاهی از نمادهای شناخته شده استفاده کنید:
از استفاده از نمادها یا نمادهای ناشناخته که ممکن است بازدیدکنندگان را گیج کنند خودداری کنید. استفاده از نمادهای آشنا پیام شما را شفاف نگه می دارد. شما می توانید با برچسب زدن آیکون های خود سردرگمی را کاهش دهید.
از پنجرههای پاپآپ زیادی در طراحی وب سایت های فروشگاهی پرهیز کنید:
پنجرههای بازشو حواس بینندگان وبسایت را پرت میکنند و آنها را آزار میدهند و خطر رد کردن پنجره توسط خریداران را افزایش میدهند. اگر یک پاپ آپ حاوی اطلاعات مفیدی باشد، بازدیدکنندگان ممکن است به طور غریزی پنجره را ببندند و برای یافتن دوباره آن تلاش کنند.
هنگام طراحی وب سایت های فروشگاهی خود، ناوبری را تا حد امکان آسان کنید:
شما می توانید با گنجاندن عناصر زیر به این امر دست یابید:
پاک کردن دستههای محصول: سطح ناوبری بالا باید دستههای سایت را نمایش دهد. مطمئن شوید که محصولات را در دستههای منطقی با برچسبهای واضح و ترجیحاً تک کلمهای قرار میدهید تا به بازدیدکنندگان اجازه دهید موارد را به راحتی مرور کنند. تست های کاربر را برای تنظیم دقیق ناوبری سایت خود و اطمینان از تجربه کاربری مثبت انجام دهید.
جستجوی محصول: گزینه ای را برای بازدیدکنندگان فراهم کنید تا محصولات خاصی را که ممکن است در کاتالوگ از دست بدهند جستجو کنند. این تابع جستجو به خریداران کمک می کند تا کالاهای مورد نظرشان را پیدا کنند که این موضوع احتمال خرید را افزایش می دهد.
فیلترها: گزینه های فیلتر کردن محصولات به بازدیدکنندگان این امکان را می دهد تا جستجوی خود را محدود کرده و از مرتبط ترین محصولات را انتخاب کنند. فیلترها در زمان صرفه جویی می کنند و UX را بهبود می بخشند.
بازدیدهای سریع محصول: بازدید سریع از محصولات زمان لازم برای آگاهی خریدار از محصولات مرتبط را بدون بارگیری صفحات غیر ضروری کاهش می دهد.
پیشنهادات ویژه: بسیاری از خریداران به دنبال تخفیف و پیشنهادهای ویژه هستند. ارائه پیشنهادات انحصاری می تواند به جذب بازدیدکنندگان کمک کند، به خصوص اگر آنها بسیار قابل مشاهده باشند. تخفیف های کوچک می تواند تأثیر روانی قابل توجهی داشته باشد و این حس را به خریدار منتقل کند که معامله خوبی دریافت می کند.